Certifikater

Som den længstvarende indehaver af ISCC EU-certifikatet på brugt fritureolie (UCO) i Danmark, er vi i GG2D utrolig stolte af denne anerkendelse. Vi har haft dette certifikat i 10 år nu, hvilket understreger vores urokkelige engagement i bæredygtighed og i at sikre sporbarheden af vores grønne initiativer.

ISCC EU er det mest udbredte certifikat i EU inden for bæredygtighed. Det kræver omfattende dokumentation og streng overholdelse af bæredygtighedsstandarder for at opnå og bevare det. Vores vedvarende godkendelse gennem årene er en stærk bekræftelse af vores vedvarende arbejde og engagement i miljøet.

Vi har med stor stolthed modtaget den højeste udmærkelse fra ISCC EU for at have implementeret den højeste frivillige standard for egenkontrol i dokumentationen af bæredygtighed. Dette har været muligt takket være vores brug af Disposal CC’s softwareløsninger, som har gjort det nemmere og mere effektivt for os at dokumentere vores bæredygtighedsinitiativer, dette gør vi digitalt og er blevet helt papirløse.

Vi vil fortsætte med at stræbe efter det højeste niveau af bæredygtighed i vores arbejde og ser frem til at opretholde vores position som en af de førende inden for bæredygtig oliegenbrug i Danmark.