Samarbejdspartnere

HCS

Vi har siden 2015 forestået indsamlingen af brugt fritureolie for HCS. Vi udfører denne opgave med stort fokus og er stolte over den tillid, som er vist os. Ud over at indsamle råmaterialer til produktion af HVO diesel er vi også stolte over at bidrage til HCS’s genanvendelse af madaffald til optimal produktion af biogas. 

I denne proces leverer vi til HCS alt det madaffald, der bliver renset ud under vores oliegenanvendelsesprocesser, samt det fedt, der ikke kan bruges i vores produktion, før det bliver omdannet til biobrændstof. For at få mere at vide om, hvordan vi fuldt ud genanvender biprodukter i vores processer, og om vores samarbejde med HCS bedes du læse videre i fanen bæredygtige initiativer. 

Hvis I ønsker at vide mere om HCS’s produkter og få et tilbud på at deltage i den grønne omstilling sammen med dem så klik på logoet. 

Hashøj Biogas

Siden 2012 har vi opbygget et stærkt samarbejde med Hashøj Biogas, hvor vi leverer biprodukter fra vores rensningsprocesser for optimal genanvendelse. Vi sikrer også, at vores procesvand går til Hashøj. Denne praksis bidrager til at reducere CO2-udledningen ved at minimere vandforbruget og genbruge vand, der normalt ville ende i kloaksystemet.  

Hvis du ønsker at lære mere om, hvordan vi fuldt ud genanvender vores biprodukter i vores processer og om vores samarbejde med Hashøj Biogas, opfordrer vi dig til at læse videre under fanen ‘Bæredygtige initiativer’. 

Disposal CC

Siden 2016 har vi benyttet softwareløsninger fra Disposal CC til at håndtere vores indsamling, hvilket har forenklet og effektiviseret vores arbejdsprocesser betydeligt. Disposal CC’s løsning har været en enorm tidsbesparelse for os og har desuden gjort vores virksomhed papirfri i forhold til dokumentgenerering til sporbarhed af vores råmaterialer til biobrændstofproduktion. 

Vores kunder og leverandører kan nemt og hurtigt få fuldt overblik over deres data og dokumenter i forbindelse med deres bidrag til den grønne omstilling. Hvis du er interesseret i at lære mere om fordelene ved at bruge Disposal CC’s softwareløsninger, så læs videre under fanen ‘Bæredygtige initiativer’. 

MBP Solutions

Det er et fantastisk og meget beundringsværdigt samarbejde vi har haft med MBP Solutions siden 2017. Ved at minimere transportafstandene og genbruge brugt fritureolie til HVO diesel produktion, tager vi ansvar og skaber reelle forandringer for vores miljø. Vores arbejde med at reducere CO2-udledningen og skabe et grønnere brændstof er en model for alle virksomheder, der ønsker at være mere bæredygtige. Dette gør vi ved at bytte indsamlings opgaver for at reducere afstandene vi indsamler imellem. 

Det er vigtigt at vi alle gør vores del for at hjælpe miljøet, og vores initiativ er et godt eksempel på, hvordan virksomheder kan gøre en forskel. Ved at samarbejde, kan vi opnå større besparelser og skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle. Vi ønsker at fortsætte det gode arbejde og indsats i kampen for et bedre miljø.